Eemnes Sfeerfotografie 7520 webp
Eemnes Sfeerfotografie 0733 webp
Eemnes Sfeerfotografie 7457 webp

De Hilt

Nieuwe woonwijk in Eemnes

De Hilt wordt een nieuwe woonwijk, gelegen in een bestaande wijk in Eemnes. Een prachtige groene omgeving, waar voorheen multifunctioneel centrum De Hilt gelegen was .

Je komt deze nieuwe woonwijk binnen via de Hasselaarlaan met zijn prachtige eikenbomen. Parallel aan de Laarderweg,  vind je de langste laan van de wijk, met prachtige laanbomen. Bij ieder woningtype komt een ander soort haag. Deze benadrukken de verschillen in architectuur en zorgen voor een rijkdom aan plant- en diersoorten.

LOCATIE

Het centrum van Eemnes

Op loopafstand ligt op loopafstand winkelcentrum De Minnehof, waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Even een korte wandeling naar Grand Café Eemland aan de Laarderweg of iets verderop op de hoek van de Raadhuislaan, restaurant ‘Het Oude Raadhuis’ waar het heerlijk vertoeven is.

Even sportief bezig zijn kan op de tennisbanen van Eemnes en aan de Noordersingel vind je het huis van Eemnes met sportzalen, vergaderzalen, een bibliotheek, brasserie en een theater.

Eemnes Sfeerfotografie 7336
Eemnes Sfeerfotografie 0722
Eemnes Sfeerfotografie 7497
Eemnes Sfeerfotografie 7478

OMGEVING

Geniet van de rust

Met de prachtige bossen en heides van het Gooi in de buurt en het water van de Eem heel dichtbij, biedt Eemnes volop recreatiemogelijkheden. Het polderlandschap is een prachtige plek om te fietsen of te wandelen. En geniet van de rust van het karakteristieke rivierenlandschap. De rivier de Eem afzakken kan met de fietsboot ‘de Eemlijn’. De randmeren bieden volop ruimte voor alle vormen van watersport zoals parasailing, kiten, surfen of een sloepje huren.