Belangstelling voor de laatste beschikbare bouwnummers: kom naar ons Open Huis!

24-04-2023

Belangstelling voor de laatste beschikbare

Donderdag 11 mei tussen 16.00 en 17.00 uur ben je van harte welkom op de bouwplaats van De Hilt. Het Open Huis is er voor iedereen die interesse heeft in de laatste, beschikbare woningen en appartementen. De bouw is al gestart, dus we kunnen eenvoudig laten zien waar de beschikbare woning en appartementen liggen en wat je uitzicht wordt. Er zijn nog drie appartementen en één vrijstaande woning te koop.

Zekerheid van bouwen
Nu veel bouwprojecten op het laatste moment geen doorgang vinden is er onder belangstellenden voor nieuwbouw veel onzekerheid. In De Hilt is de bouw al onderweg en dat geeft rust voor potentiële kopers. De oplevering staat gepland voor eind 2023/begin 2024 en daar kunnen kopers hun planning op afstemmen.

Appartementen
Op zoek naar gemak en comfort? Er zijn nog drie gelijkvloerse appartementen (bwnr 37, 38 en 39) beschikbaar op de bovenste woonlaag van het kleinschalige appartementencomplex (met lift) . Er is nog keus uit één of twee slaapkamers. De appartementen zijn voorzien van een complete badkamer en de fijne vloerverwarming maakt dat het comfortabel wonen is. Vanaf het balkon heb je een heerlijk groen uitzicht en je zit er heerlijk privé. En nieuwbouw betekent dat de energiekosten laag zijn vanwege de duurzame materialen en goede isolatie.

Woning
De vrijstaande woning met bouwnummer 13 is nog beschikbaar. Deze woning heeft 161m² gebruiksoppervlak, drie royale slaapkamers en een tweede verdieping waar je nog een slaapkamer, speelkamer voor de kids of fijne werkkamer kunt realiseren. Verder is de garage standaard aanwezig, is de badkamer compleet ingericht en is de tuinligging op het zonnige zuiden. En uiteraard is hij gasloos, zeer energiezuinig en voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Omdat het plan ingepast wordt in een bestaande, groene woonwijk blijven de volwassen bomensingels bewaard. Met waardevolle toevoegingen als groene daken op de bergingen, kruidenrijke bermen, groene erfafscheidingen en een biodiverse nieuwe aanplant krijgt De Hilt een bijzonder groene uitstraling. En dat is prettig wonen!

Veiligheidsmaatregelen
Nu de bouw gestart is moeten bezoekers van de bouwplaats, in het kader van de veiligheidsmaatregelen, veiligheidsschoenen en een helm dragen. Deze zijn tijdens het Open Huis beschikbaar op de bouwplaats.

Zien we je 11 mei? Tot dan!