Bouwnieuws - update half oktober 2023

18-10-2023

Eabb39fe3938dd001332e84cef74fc4e238093a1webp

Op de bouwplaats van De Hilt vordert de bouw gestaag. We laten weer graag even de voortgang van dit moment weten, met een vooruitblik naar de komende werkzaamheden.

 Bij de rijwoningen is het wandtegelwerk gereed, de spuiter van de plafonds is hier deze week begonnen. Aansluitend wordt gestart met het tegelen van de vloeren. 

Bij de twee-onder-een-kappers en de vrijstaande woning worden momenteel de dakpannen op de  kappen gelegd . Naar verwachting is dit volgende week gereed.

Aansluitend worden de zonnepanelen geplaatst. Daarnaast is de metselaar hier ook druk bezig met de laatste werkzaamheden en de stukadoor is hier begonnen met het afwerken van de plafonds en de wanden.

Bij de seniorenwoningen, naast de entree van het project, liggen de kappen erop en zijn de trappen geplaatst. Deze week zijn ze begonnen met het smeren van de cementdekvloeren. De metselaar is hier ook druk bezig met de gevel. Nadat we de pannen van de tweekappers en vrijstaande woning erop hebben, starten de pannendekkers bij de seniorenwoningen. 

Bij de appartementen is het metselwerk gestart. Hiermee krijgt het gebouw 'smoel'. Over circa twee weken gaan de eerste binnenwanden gezet worden in de appartementen. Eind week 43 wordt de dakvloer gestort en aansluitend wordt het liftdak geplaatst. Daarmee bereiken we het hoogste punt van de bouw.